Filter
Conversal logo

Conversal

Affligem
  • Wordpress
  • Webdesign
  • Website maken
  • Branding
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl ontwerp

WordPress website of webshop

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je een website of webshop kunt bouwen en natuurlijk ook kunt onderhouden. Daarnaast kun je met WordPress ook een blog bouwen. Destijds is WordPress als blog systeem begonnen waarin je op je home pagina het laatste bericht zichtbaar was. Inmiddels zijn de mogelijkheden met WordPress heel erg veel meer: het is nu een uitgebreid CMS met een heel ecosysteem aan plugins en themes. WordPress wordt inmiddels ook door grote (Fortune 500) bedrijven gebruikt. WordPress draait op de programmeertaal PHP, maar zelf hoef je geen regel PHP te schrijven als je een website, website of blog wilt bouwen met WordPress.

Waarom je het best een WordPress specialist inhuren

WordPress is zo opgebouwd, dat je het zonder WordPress specialist zou kunnen doen. Echter is de WordPress specialist zoveel verder in de ontwikkelingen die continue worden toegevoegd. Iemand die gespecialiseerd is in WordPress weet exact welke meest gespecialiseerde zoekmachines gebruikt  kunnen worden. Naast de standaard formats kan de WordPress specialist ook nieuwe thema’s en formats toevoegen die er nog niet zijn. Ook hebben de WordPress specialisten meestal een netwerk van mede WordPress specialisten die ze kunnen benaderen voor bepaalde technieken en innovatieve oplossingen. En als je meer wil dan een standaard website, webshop of blog is een WordPress specialist dus onmisbaar. Naast dat de website, webshop of blog er goed uit moet zien op de computer, moeten ze natuurlijk ook goed draaien op de mobiele devices. Het gaat met name om het maatwerk wat de WordPress specialist kan leveren. 

Webdesign door WordPress specialist

Naast het bouwen en introduceren van allerlei tools moet er natuurlijk eerst een webdesign ontworpen worden. Door de ervaring van het bouwen van websites, webshops of blogs heeft de WordPress specialist ook de nodige ervaring wat wel en wat niet kan, maar wat ook een perfecte uitstraling heeft bij de producten van de klant. Natuurlijk hoort daar een stuk onderzoek bij en zal de klant ook heel goed moeten aangeven wat de verwachtingen zijn van de website, webshop of blog. 

Professionele uitstraling website, webshop of blog

Je wil natuurlijk dat jouw website, webshop of blog als eerste naar boven komt als er zoekwoorden worden ingevoerd in de diverse zoekprogramma’s. De WordPress specialist weet precies welke tools aan de website, webshop of blog moet worden toegevoegd zodat je beter wordt gevonden. WordPress kent standaard al veel oplossingen, maar deze standaarden voldoen meestal niet, zeker niet als je iets unieks wil. Dan komt de WordPress specialist en die ontwikkelt zelf oplossingen op maat. Aan welke oplossingen valt er te denken? Oplossingen waar WordPress specialisten alles van weten zijn bijvoorbeeld vacatures, online bestelformulieren, betaalsystemen, dynamische formulieren, crosspostings, aparte downloadmodules, content segmentkoppelingen, multisites, kaartverkoop en eigenlijk nog teveel om op te noemen. De WordPress specialist kent alle tips and tricks. 

WordPress hosting en onderhoud

Natuurlijk moet je je website, webshop of blog hosten en onderhouden en ook dat kan een WordPress specialist heel gemakkelijk voor je regelen zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.