views logo

Viewz

Hasselt
  • Bedrijfsfilm
  • Video marketing
  • Videoproductie
  • Animatie video
  • Productvideo
  • Reclamespots

Wees een professional en laat je bedrijfsfilm door professionals maken

Laat een bedrijfsfilm maken om jouw verhaal op een vindingrijke manier te vertellen. Een bedrijfsfilm is een video gemaakt voor zakelijke en informatieve doeleinden. Je hebt bijvoorbeeld trainingsvideo’s, bedrijfs promotievideo’s en productvideo’s. De doelgroep van een bedrijfsfilm is beperkt tot potentiële klanten en is de verantwoordelijkheid van de marketingafdeling van een organisatie. Tevens kan de doelgroep bestaan uit de werknemers van een bedrijf, waarbij je een bedrijfsfilm kunt gebruiken om je personeel efficiënt te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Naar je klanten toe wil je met een bedrijfsfilm professioneel overkomen. Daarom is het verstandig om een bedrijfsfilm te laten maken en niet zelf de camera in hand te nemen. Er zijn tal van bedrijven, die voor jouw organisatie een professionele bedrijfsfilm kunnen maken. Hiervoor dien je een aantal zaken zelf aan te leveren: een eventuele stijlgids van je bedrijf, de logo’s van je bedrijf, de kleuren die je standaard gebruikt en eventueel eerder designwerk. Het filmproces bestaat uit een aantal stappen.

De voorbereiding

Schakel je een bedrijf in om een bedrijfsfilm te laten maken, dan begint het proces met een intakegesprek. Hierin verdiepen de professionals zich in je bedrijf en denken creatief mee over hoe jouw boodschap het beste in een film verwerkt kan worden. Ook de sfeer, waarin je je boodschap over wil brengen is belangrijk en zal in deze eerste sessie aan orde komen. Met deze informatie wordt het script opgesteld van de hele film.

Productie

Als je als bedrijf tevreden bent met het script, dan worden de opnames gestart. Op deze productiedag wordt op locatie opgenomen, waarin al het beeldmateriaal verzameld wordt om je bedrijfsfilm te kunnen maken.

Post productie

In deze fase wordt het beeldmateriaal samengevoegd tot een goede bedrijfsfilm. De juiste beelden om jouw boodschap over te brengen worden uitgekozen en er worden filmische effecten aan je video toegevoegd, zoals kleurcorrecties. Tevens worden geluiden en muziek aan je film toegevoegd om de juiste sfeer te creëren voor je doelgroep.

Verspreiding

Je bedrijfsfilm is in feite af nu. Je wil je bedrijfsfilm natuurlijk wel nog delen en verspreiden. Ook hierbij helpen de bedrijven, die je bedrijfsfilm hebben gemaakt. De deskundigen hebben door hun ruime ervaring een uitgebreide kennis van videomarketing en kunnen je helpen om een zo groot mogelijk verspreidingsgebied van je bedrijfsfilm te bewerkstelligen.

Kosten bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken kost je al gauw rond de €800. De precieze prijslijst is afhankelijk van een aantal factoren. Je kunt ervoor kiezen om een lange video te maken of meerdere kortere films om je boodschap over te brengen. Je kunt kiezen voor een animatie video of een video met acteurs. Je kunt zelfs 3D bedrijfsfilms laten maken. Vaak is het beter om een combinatie te laten maken van branded content voor het entertainment, een bedrijfsfilm voor het verhaal van je bedrijf en een promotievideo voor de producten en/of diensten van je bedrijf. Offertes kun je op de websites van de film makende bedrijven vrijblijvend aanvragen.